navigator

home archive gallery contact login

no copy

Thursday, January 17, 2013

Mende Alah baru

Mende alah ni dah sampai dalam 3 minggu lepas. Malas nak update memula sebab takde interest sangat kat mende ni.. Ni pemberian 'surpriseee' ibu mertuaku. Aku rasa mesti die nak paksa rela aku belajar gunakan sepenuhnya mende ni..Hahah..mampukah aku? Setakat ni aku baru testing sekali je..Pastu abg dah tolak masuk lam bilik buku die (Die nampak aku tak berminat la tu gaknye..Kekekek)

Nak tau ke ape mende alah yang aku perkatakan ni??

Haa...ni lah die.....




Inilah die...MESIN JAHIT..kuu
Tahap kemalasan mmg melampau2 nak belajar jahit..
Adakah nanti aku akan terbukak hati utk belajar jahit...Owhhhh....
insya-Allah.. tp bukan sekarang la ye..hehehehe

Btw..Thanks mak!! tolong tambahkan eksesori dalam rumah saya ni ;p

5 comments:

LYS said...

Hehee...hadiah ade makne ni net

Anonymous said...

ya allah net..best nye dpt menda alah ni..jelesnye..huhu-yan toyanz

Noura Jumiran said...

apalagi net, dlm pantang ni amik order org ek, beedsheet n pillow case for baby.kekekeke

eT said...

bestnya net dpt mesin jahit...brp eh agak2 beli mesin ni?

NettoAsh said...

Aduh baru leh reply komen korang ni..ritu cam mengong sket..huhu
linda : mmg BESAR maknanya..sabo jelah
Yan : yan..meh dtg uma aku tlg ajar jahit meh..sambil2 tu leh jaga anak aku.. ;)
nora : in sha Allah nnti kalau aku dah pandai, aku buatkan sebagai hadiah kat geng kite..hehe
ET : mak tak gitau bp rege.konon cam surprise tp apek cina tu lupe yg resit ada lam laci mesin.Hahaha..dalam 1.3k++..mintak ikram sebijik eh ET..:)