navigator

home archive gallery contact login

no copy

Friday, February 10, 2012

Wedding Azfar & Ain [Part II] & Besday Umi =)

Ni sambungan dari entry yang lepas. Majlis persandingan Azfar & Ain diadakan di Restoran Bora Ombak, Ampang pada 5 Februari yang lepas. Takmoh cakap banyak, kite layan je la gamba2 kat bawah eh. Banyak gamba kami dibandingkan gamba pengantin. Hehehe


Ni foto yang last skali captured sebelum balik. Sempat la merasa kek kawin depa. Suri pun sempat la menyambar icing kat atas tu



Gambar kenangan ngan perantin.. =)





Sukenye die ye...


Kalau babahnye agah..mmg gelak besar la minah ni..





Ginila kalau dah boring..bergamba ajelah kejenye..Hehe



Kami serupa tak?? =p



With Syamir..


Ayah perantin yang kepenatan..



Mamat ni kalau dah makan, mmg tak pandang kiri kanan la kan..Hehe


Ni masa ketibaan pengantin



Kami balik dalam pukul 4.30 ptg memandangkan Suri pun da keletihan. Masuk je dalam kete trus tertidur kepenatan. Kesian kan. Otw balik tu somi ku trus drive singgah ke SR..tak sangka pulak rupa2nya die nak buat surprise kat aku..Huhu. Die awal2 dah buat tempahan kek sempena besday ku. Ingatkan tak ingat dah. Penat td bantai makan kek pengantin (macam merajuk asben taknak belikan kek seblum tu, die kate membazir jek nnti) Ni la die kek pada masa kejadian. Takde sape pun kat umah. Cuma asben, Suri, MIL and Rafiq (adik ipar). Sebab kami keletihan, ala kadar je la gamba ni..Hehe



Meh sayang kite potong kek sesama ye..


Mata lebam kepenatan..

Dah 3 series dah aku..Huhu

Sponsored by.. Thanks sayang~~






4 comments:

Wonderfull World said...

sedapnyer kek...
comey kek abg awk pilih net

NettoAsh said...

Thanks =)

shaheeda said...

laa.. kak net ke, hihi.. hi hi!

NettoAsh said...

Akak la ni syeda..kite kawan2 eh..hehe