navigator

home archive gallery contact login

no copy

Friday, February 3, 2012

Mengimbas kenangan (Pregnan)

Tetibe jek kan..Haha. Duk bongkar2 PC ni terjmpe pulak gamba2 lama masa aku pregnan aritu. Memandangkan takde entry/gamba masa time tu so aku tepek la kat sini buat kenangan2. Jom la kite tgk zaman aku 'kegemukan'.Haha



Masa ni kat Tasik Shah Alam. Baru balik dari kenduri akikah anak buah di Klang



Ni masa besday celebration thn lepas kat uma mak. Ngah cabut undi.Hehe. Tu adik aku budak botak.. =p



Masa attend kenduri officemate, Azrul di Seri Kembangan. Tu dia kak Adah n askar2 kesayangannya..Hehe




Ni la die mak buyung ngah tgu hari bersalin time ni. Selang 2 minggu lepas tu rasanya aku bersalin..

Alhamdulillah selamat semua dah..Kecik tu pun dah besar sket skang. Terima kasih Ya Allah atas segala kurniaan-Mu..



Umi sayanggg awak~

Isnin nnti kite akan bercuti bersempena sambutan Maulidur Rasul iaitu pada 5 Febuari 2012 bersamaan dengan 12 Rabiulawal 1433. Sama-samalah kite nnti berselawat ke atas Nabi dan sentiasa mengingati perjuangannya.



Dalam masa yang sama, sgt seronok sebab aku pun akan menyambut ulang thn ke 30 pada tarikh yang sama =)

Tak dilupekan pada kawan aku izan yang anak daranya pun menyambut ulang thn kelahiran juga pada 5 Feb ni. Yang keberapa ek izan? ke 6 ye..wah kejap je masa berlalu. Nnti tup2 dah menyambut menantu pulak..Kekekkeke

Kepada semua..selamat bercuti panjang ye..kalau ada yg plan utk ke mana2, sila berhati2 semasa memandu..Semoga selamat sampai dan selamat meluangkan masa dengan family yang tersayang.Tata!



8 comments:

YaTie IzaTie said...

selamat ulang thn kuteq..
gemoknye ko mase pregnant dulu..
mesti selera je mase tu kan..

NettoAsh said...

tu la kan..jeles tgk ko
slim jek.takyah diet lepas bersalin
trus jek da kurus masa pantang
huk huk

NettoAsh said...

tu la kan..jeles tgk ko
slim jek.takyah diet lepas bersalin
trus jek da kurus masa pantang
huk huk

cik me3ko said...

Kalo nk banding si kenit. memang tak payah.
anyway.. Happy birthday .. hehe dah Tua dah!.

makcik rokiah said...

happy birthday net!
neway aku pun x berani nk upload gambo mse preggy hahahhaa

NettoAsh said...

Meeko, kalau banding ngan awak boleh tak.Hehehe.upload ye nnti

NettoAsh said...

Cik rokiah, nnti kene gak ada kenangan membuncit..bile da kurus, leh la tnjuk sebelum n selepas.Haha

cik me3ko said...

heheh. banding ngan cik meeko ?.. jejejeje tunggu ek.