navigator

home archive gallery contact login

no copy

Monday, February 4, 2013

Takde Mood :(

Kenapa ek arini rasa btl2 takde mood? Maybe sebab badan rasa tak sedap. Rasa lesu je..Mana taknye, malam tak cukup tidur. Diganggu dek batuk yang bertubi-tubi and then kene berlari ke bilik air sebab muntah. Tensen betul..Makan banyak muntah..makan sikit pun muntah..tak makan pun sama. Aduish..camne aku nak buat pun tak tau..Pedih kat ulu hati ni pulak makin kerap. Kadang macam tak surut pun. Aku dah try tinggikan kepala masa nak tido tu tp masih tak jalan..Kejap2 aku duduk sambil termenung.

Pagi td mmg aku lapa sangat. Nak makan tak berani. Just minum nestum campur ngan susu. Kesudahannye sampai je opis, kua balik semuanya..Huuhu. Beli pulak cekodok sayur & air Horlicks. Ermmm tak kemana..ke mangkuk toilet jgk.. :(

Teringat dulu masa Suri pun jadi gini bile time dah last2 stage tu. Awal2 aku takde pulak morning sickness ke hapa. Nasib la masing2 kan..Tp kali ni lebih mencabar dari yg sebelum ni..sebab skang ni aku mudah mengah n semput, rasa tak larat je..ngan layan kerenah makcik kenet tu lg..ngan drive jauh nye (dulu duduk sekangkang kera je ngan opis..)

Kadang rasa tak sabar nak tunggu EDD. Supaya boleh cepat sihat. Tp seriau pulak bile ingatkan tang sakitnye tu..Hehehe..Semoga cepat la aku jadi sihat..tak larat dah batuk2 semput ni..Dah tua katekan..Huhu


Beshnye kalau dapat rilek2 kat uma je ari2 gini kan..Huhu

3 comments:

LYS said...

Chaiyuk mama!!

eT said...

take care net...moga sihat selalu nk lahirkn baby nnti kan..

NettoAsh said...

Thanks beb!