navigator

home archive gallery contact login

no copy

Thursday, March 14, 2013

Dapat dah :)

Salam kawan-kawan,

Pump yang saya riki-riki aritu dah selamat dibeli. Ianya dibeli mengikut kemampuan yang saya ada buat masa ni..hehe..Lgpun ada misi lain nak dicapai. So kene berjimat sket ok..

Beli ni kat Fabulous Mom, Cheras. Memandangkan aritu dah shopping sket2 kat sini..so pegi sini je lah. Lgpon tak jauh dari umah..katenye. Hehe..

Apa yang aku dapat di sini?

  • Rumble Tuff Duo Breastpump
  • 1 Ardent Mom multifunctional breastpump bag
  • 1 Ardent cooler bag
  • 6 bottles
  • 3 icepacks


Rumble Tuff Duo Breastpump

Storage solution (bag, cooler bag,ice pack & bottle)

Pastu aku add several item yg aku rasa berbaloi beli time ni..semua ni PWP la kirenye..

 Ni satu kotak die kire 2 kotak RM10. Harga asal sekotak RM12.90

 Kelly Nursing Bra pon die kire RM10 selai. Sama juga dengan Sarah Sleeping Bra RM10 selai.
Harga asal RM39.90 selai

Disposable Panties RM 15.90 (utk 3 paket) harga asal sepeket RM5.90

Disposable breast pads - RM25.90

Mmg berbaloi kan? Lebih2 lg tang nursing bra tu..tu yg rembat sampai 8 helai tu. Dah beli aritu 2 helai tp harga asal la :( Harga pakej breastpump tu RM479 tak silap. Alhamdulillah..dapat jugak barang-barang utk baby ni. Tak lupa jugak pada Madela Harmony yang dah sedia ada. Nanti aku tukar2 la pakai sebab mmg perlu manual pam dalam masa yang sama. Aku tak try lg guna pam baru ni. Tgk machine die agak comel je..ringan pun ringan jugak. Waranty setahun.

 Boleh la ni kan..asalkan tak berat

Waranty kat Seri Kembangan

Tak lupe jugak anak dara aku yg datang temankan ummi membeli belah barang adik. Mmg syokla die kat sini sebab banyak mende yg menarik die boleh buat main..susun botol2..kembur rak buku..angkat kotak2.Confirm tak duk diam. Babah sampai tak terlayan...

Penat jalan duduk kat rak sat sambil nyanyi tepuk tangan

 Punggah kotak pulak. Akak cashier duk curious bunyi apa "srett srett"..ni la datang bunyi tu..huhu

Nak naik tak leh dah ye..main kire2 je

Nnti kalau dah guna pam ni..aku nak review la jugak macam org lain. Jadi panduan kite-kite di masa akan datang :)


1 comment:

Noura Jumiran said...

wah... murah2 net. esp tang bra tu