navigator

home archive gallery contact login

no copy

Monday, March 5, 2012

Baby Wafiyya



Semalam kami beramai2 telah menyerbu ke rumah Pn Noor Ramah dan En Joe di Seri Kembangan. Tujuan nye adalah tidak lain dan tidak bulan untuk melawat beby Wafiyya yang telah selamat dilahirkan pada 18 Febuari yang lepas. Aku adalah peserta terakhir yang tiba kerana telah sesat jalan.Hehehe..Di kesempatan itu, dapatla berjmpe dengan kawan-kawan lama iaitu Pn Erma n Pn Keno..Pidah tak dapat bersama kerana kepenatan baru pulang bercuti dari Jepun. Apa-apa pun terima kasih kepada Pidah atas kiriman ingatan kepada kami. Suke2! Ni la hasil perjmpaan kami.. Panjang umur leh jmpe lg..kan kan




Dah lama tak jmpe..masing2 dah tembam except Pn Kayno jek maintain..Keke



Ema tetap senyum walaupun qisha dah melalak..Hihi

Kami balik sekitar pukul 6.30 ptg gitu. Perut dah bekeroncong sebab dari tgh tak makan lg. Otw balik tu singgah la makan di JM Beriani Bandar Tun Hussin Onn. Abg dah bg warning siap2 yang die nak makan first (biasanya aku yg dapat makan dulu..Huhu) Tp hasilnye..tgk gamba bawah ni.. Suri dah leh berdikari duk lam kusi baby..Hua hua. Dapatla kami masing2 makan dengan senang hatinya..Time kaseh buchuk umi kerana memahami!Kekeke



"Meh saya pulak yang amikkan gamba babah yeh..."



Yay!! Suri dah leh duk diam2 lam baby seat. Umi n babah leh makan serentak..Hehe

1 comment:

Laskar Wardrobe said...

apela..mana ade maintain sama jerk tuh..ate cube tgok muka bulat je kan..hihihihi.(1st picture)