navigator

home archive gallery contact login

no copy

Friday, May 4, 2012

Beskal pertama Adik

Ni kesah minggu lepas. Kami ke Toy 'R Us  KLCC. Cadangnya nak cari hadiah utk besday anak Aizat. Tp babah rasa macam tak besh kalau takde hasil utk Suri.Huhu. So dapatla menda2 ni kan..Suri da start berdiri dari umur 8 bulan tp sampai la ni takut2 nak menapak. Hopefully beskal ni dapat membantu.. =)

Ni adik punye!!

Sesi memunggah

Suri nak menyibuk je eh..

Horey..da boleh main dah..

Beskal Suri ni fungsi 2-in-1. Dia boleh jugak jadi bantuan untuk belajar bejalan. Nanti kalau adik da pandai bejalan n dah boring nak tunggang, leh la simpan je utk next baby pulaks..Hihi
Thanks to babah.. =)

Upss terlupa pulak nak citer kisah pegi ke kenduri akikah anak Aizat; Qalisha Irdina. Esha nama manjanya. Esha sebaya dengan Suri tp tua Esya 2 bulan. Tak lama lg dah nak dapat adik dah Esya. Suri belum lg..hehehe..Ni ada la snap beberapa keping gamba dari majlis tu. Kami ke Shah Alam Ahad lepas. Aku harung skali mak mertua n adik aku, Naim. Depa ni tinggal kat kuaters kerajaan Neg Selangor nun. Sibek senang cari..cepat la dapat makan..hihihi

Suri n Esha saling pandang memandang

Thanks to Aizat & Ila

Sangat penat sepanjang minggu lepas..Nnti ada masa aku citer lg apa aktiviti aku yang lain..Tata!





2 comments:

makcik rokiah said...

pasni dah bole mintak kete plak yer suri..laju sket heheee..

NettoAsh said...

Dapat kete kalau ada litarnya besh jugak makcik.Ni boleh kedepan ke belakang aje.Rumah kocik je katekan.Hahaha