navigator

home archive gallery contact login

no copy

Wednesday, May 30, 2012

Suri Nabila 11 month

Alhamdulillah..anak umi, Nurliyana Suri Nabila dah masuk 11 bulan pada 24 May yang lepas..Bulan depan kite boleh tiup lilin sama2 ye sayang..sebab Suri dah setahun! Tak sangka kan..kejap je masa berlalu.. =) Skang Suri dah pandai berjalan beberapa langkah. Merajuk pun dah pandai. Tak dapat apa yang die nak..sure muka sembam atas sofa/bantal atau pandang ke bawah sambil nak amik mood nangis.Haha.Konon la merajuk sangat tuu..Banyak keletah die buat umi & babah rindu, nak cepat2 balik rumah.

Gmba ni baru amik last week, masa tgu babah dapatkan quotation renovate. Reben purple tu mmg utk die main/leka masa babah drive


Muka comot & tak sabar nak makan muffin Kenny

Muahh adik. Umi rindu dah ni..Huhu

4 comments:

My Wonderful World said...

dah besar dah nabila ni..
umi tnk bg hadiah adik ke kt nabila?

NettoAsh said...

Ooo..mommy baby Wafiyya ke ni..kekeke
insya-Allah nnti umi bg adik kat nabila..tp tak tau la camno rupanya ada adik.masih nak ngempeng lg minah tu,,hihi

makcik rokiah said...

Happy birthday in advance suri :)

NettoAsh said...

Mekasih aunty rokiah..kite doakan aunty selamat deliver baby cute nnti