navigator

home archive gallery contact login

no copy

Thursday, June 21, 2012

Builders Hardware


Tajuk atas tu hanya nama sebuah kedai kat area Kepong. Kenapa dengan kedai tu ekk..Sebabnya aritu aku & hubby pegi ke sana untuk mengambil sink yang percuma depa bagi. Kenapa percuma? Sebab...kami dah purchase Fortile hob & hood masa Homedec April 2012 yang lepas. Oleh kerana Wak yg buat rumah tu dah sampai stage nak buat table top, so kene lah pi amik sink tu, nak bg mudahkan wak tu kira ukuran sink. Leh pasang trus lepas tu. Alang-alang dah sampai kat situ, kami pun beli saje barang2 utk kelengkapan bilik air sekali seperti rain shower, towel rack, cermin dll. Banyak jugak beli sampai pening abg nak bayar.Kekeke. Layan gambo bbp keping ni je lah ek.

 Sinki percuma.Yayyy!!

 :) 

Itula Zean..budak peramah yang layan kami

 Check dulu cermin2 ni.takut ada yg pecah karang

 Ok boss sila jelaskan hutang ye ;p

Besh pi kedai ni. Layanan pun bagus. Service check item and delivery ke kereta pun perfect. Tumbs up!



No comments: