navigator

home archive gallery contact login

no copy

Tuesday, July 31, 2012

Bersiaran dari KL

Dah lama tak jenguk blog ni. Rasa tak larat nak bercerita. Sebabnya skang ni duk berulang dari Semenyih-Ampang-Langat. Time balik keje pun kene ke Ampang dulu then patah balik ke Langat utk balik Semenyih. Fuhh masa abis di jalan sahaja. Apa nak buat..masih lg menghantar Suri ke pengasuh di Ampang. Harini Suri demam & batuk. Abg pulak kene attend meeting. Takde cara lain, aku la kene amik cuti & follow abg ke ofis die. Lepas die punch, kami sama2 ke Klinik Pusrawi Jalan Ipoh. Then melepak la kami anak beranak di Jalan Conlay ni (ofis abg)..huhuhu

Pasal rumah semuanya dah hampir settle. Nnti aku check balik part apa yg belum rekod lg..Da!

Demam berjangkit dari Abg Haziq ni...

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Salam,

Selamat berpuasa dan selamat hari raya.
Jalan2 nak carik pasal orang renovate rumah (sbb saya pun tgh renovate rumah) terjumpa blog ini dan terjumpa plak orang dikenali. Hihi. Asben u seofis dgn ai rupanya :)

NettoAsh said...

Wsalam..hi puan stoberi..saya rasa pun saya penah je view blog awak tp dah lupe bile & tah cari info apa agaknye. Eh ye ke?Hihihi tak sangka pulak kenal ye ngan asben saya :)
Dah masuk ke rumah baru?