navigator

home archive gallery contact login

no copy

Tuesday, July 31, 2012

Projek House Moving

Kami secara rasminya berpindah dari Bandar Baru Ampang ke Semenyih pada 17 Julai 2012 iaitu bersamaan 2 hari sebelum puasa. Seawal 6.30 pagi suami dah bersiap barang-barang utk diangkut tetapi malangnya lori yg dijanjikan sampai lambat. Tembel betul abg2 lori ni. Banyak yg kami tak puas hati ngan perkhidmatan lori ni..seperti lewat, buat keje sambil lewa, bermalas-malasan, tidak boleh diharap. Tenaga yg suami aku bayar adalah utk 4 org pekerja..TETAPI mmg tak berbaloi! Takpelah..malas nak komplen banyak tp yg pastinya perkhidmatan lori tu kami grap dari website tuu..kire glamer jugak la kot depa ni..Isk isk buat dosa je aku ni ngate bulan puasa ni kan..Kekekeke..

Thanks to adik ipar aku..Raffiq kerana sanggup mengambil cuti emergency semata2 nak jadik 'Baiya' kami..hehehe..layan je picx eh..

Tersandar kepenatan ke raffiq oiii..hehehe

 Dah kosong..

Kenangan bilik kami :)

Cumil je kan hall ni..dah disapu bersih

Last kopek

Org kuat nih lembik lepas tolong kami

 Sabar yang..jgn marah2 ey..;p

 Suri sibuk aje tp buat keje die lah

Hepp..apa ni cekak pinggang macam mem..buat kerja!!

Alhamdulillah semua dah settle..tinggal nak kemas & susun barang-barang yang melambak ni..Peningggg...

4 comments:

makcik rokiah said...

raya kat umah baru lar eh..bestnye :)

IeRA said...

Salam..

Bestnya dah masuk rumah baru....
Tertunggu2 entri dapur kabinet tuan rumah...hihihi

NettoAsh said...

Mommy rokiah, nampaknye gitu le..tak balik kg kami thn ni..beraya sini jek.. :)

NettoAsh said...

Iera..soryy..sokmo terlupe nak update pasal dapur tu.gamba semua dalam hp hubby.tak dan je nak trasfer..nnti saya update eh :)