navigator

home archive gallery contact login

no copy

Monday, July 9, 2012

Misi Renovasi Teratak Kami : Kids room

Nak cerita pasal grill yang dah selamat pasang kat rumah tp gamba lupe nak transfer dari hp abg. So aku cerita la pasal bilik anak-anak dulu. Kami dah setuju utk pasang hanya cornice di bilik diorang ni. Kaler bilik pun atas persetujuan bersama. Nasib baik la elok & cantik kaler ni. Risau jugak la jadik macam hall & dapur (cerita lain kali ye..) Utk bilik Cik Suri, babah die nak kaler pink so saya pilih la Fushia Pink ni..& utk bilik anak lelaki kami pillih kaler hijo ni (tak ingat nama kaler codenye)..Suka sangat warna hijau ni..Chantek!

Utk bilik kami pulak..len kali jugak la ye..Hehehe..

 Bilik Suri. Babah excited pilih kaler.Huhuh

Bilik comey utk anak bujang  :)

2 comments:

eT said...

cantik la net kaler cat tuh...cam sama jek nnti kaler cat umah kite...keekeke

NettoAsh said...

Hehehehe..takpe la et.maksudnye kite sama taste la ni ek..cantek2..dah pindah ke?